Badkamerrenovatie

Toe aan een nieuwe badkamer? Of deels een nieuwe badkamer? Wij zijn er voor je!

Badkamer volledig renoveren

Wil je je badkamer volledig laten renoveren? Misschien ben je net verhuisd en is de badkamer toe aan een upgrade. Of ben je je woning aan het verbouwen en kan een nieuwe badkamer niet ontbreken. Wij regelen de complete renovatie van jouw badkamer! Van het advies, de sloopwerkzaamheden en het afvoeren van de materialen tot het installeren van het sanitair en het schoonmaken van de badkamer.
Badkamerrenovatie bij Vaatstra in Bedum

Hoe gaan wij te werk?

Bespreken van de wensen

We komen graag bij je thuis om te kijken naar de huidige situatie van de badkamer en om te horen wat je wensen zijn. We kijken of die wensen passen binnen de bestaande situatie of wat er aangepast moet worden om jouw wensen te realiseren.

Offerte

Als we de situatie helder in kaart hebben gebracht en je wensen duidelijk zijn, gaan we aan de slag met het opstellen van een adviesplan en stellen we een offerte op met daarin de te verwachten kosten.

Langs bij de showroom

Om het sanitair uit te zoeken, ga je langs bij een van de showrooms waarmee wij samen werken. Dit zijn Plieger en Simon de Haas in Groningen. Samen met de badkamerspecialisten wordt de badkamer ingetekend en wordt het sanitair uitgezocht.

Definitieve offerte

Na het uitzoeken van het sanitair en de tegels, kan de definitieve offerte opgemaakt worden. Zodra je hiermee akkoord gaat, wordt de renovatie ingepland en wordt het sanitair besteld.

De renovatie

We maken een gedetailleerde planning van de hele renovatie. Zo weet je precies wat er van dag tot dag te gebeuren staat en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. In de meeste gevallen duurt een badkamerrenovatie ± 3 weken.

Badkamerrenovatie bij Vaatstra

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Wil je de badkamer niet volledig laten renoveren, maar is een kleine ingreep voldoende? Dan kunnen we jouw badkamer gedeeltelijk renoveren. Misschien heb je nu een bad waarin gedoucht wordt, maar is dat op termijn niet meer praktisch. Dan kunnen wij het bad eenvoudig weghalen en vervangen voor een losse douche. We werken de wanden opnieuw af met panelen. Deze panelen worden gemonteerd over de bestaande wandtegels, waardoor deze niet eerst gesloopt hoeven te worden. Wij gebruiken de wandpanelen van multipanel.nl.

Jouw badkamer gedeeltelijk renoveren duurt 2 tot 3 werkdagen.

Laat je badkamer renoveren door de experts van Vaatstra!

Wij kunnen jouw badkamer volledig renoveren en deels renoveren met panelen. Wij maken voor jou de mooiste badkamer! Neem contact op voor een afspraak in onze showroom.
Bathroom

Beste klant,

“Vanwege de vakantie zijn wij momenteel alleen voor storingen bereikbaar. Vanaf 22 augustus bent u weer van harte welkom.”