Badkamer renovatie Groningen

De badkamer is al lang geen ruimte meer waar alleen gedoucht wordt, waar de tanden worden gepoetst en de haren worden gekamd. Het is een ruimte waar men zich ontspant en bijkomt van de dag. De badkamer moet nog steeds functioneel zijn en een praktische indeling hebben, maar een fijne sfeer en luxe zijn minstens zo belangrijk. Wil jij dat jouw badkamer ook een functionele ontspanningsruimte wordt met een fijne sfeer? Kies dan voor een badkamer renovatie via Vaatstra! Wij kunnen de badkamer volledig renoveren of de badkamer gedeeltelijk renoveren.

Badkamer volledig renoveren

Misschien ben je net verhuisd en wil je de badkamer volledig renoveren. Of ben je je woning aan het verbouwen en kan een badkamer renovatie niet ontbreken. Voor een badkamer renovatie zonder zorgen ga je naar Vaatstra! Wij kunnen jouw badkamer volledig renoveren. Van het advies en de sloopwerkzaamheden tot het afvoeren van de materialen tot het installeren van het sanitair. Voordat we de badkamer opleveren, zorgen we ervoor dat deze goed schoongemaakt wordt.

Badkamerrenovatie bij Vaatstra in Bedum

Werkwijze badkamer renovatie

Jouw droombadkamer

We komen bij je thuis om de huidige situatie van de badkamer te bekijken en om de wensen te bespreken. We bekijken of de wensen passen binnen de huidige situatie of dat er aanpassingen gedaan moeten worden om jouw droombadkamer te realiseren.

Kosten badkamer renovatie

Op basis van de situatie van jouw badkamer en je wensen, stellen we een adviesplan op en maken we een offerte voor de badkamer renovatie. Deze offerte is een schatting van de te verwachten kosten voor de badkamer renovatie op basis van je wensen en de daarbij uit te voeren werkzaamheden.

Showroombezoek

Voor het uitzoeken van het sanitair kun je een bezoek brengen aan een van de showrooms waarmee wij samenwerken. Dit zijn Plieger en Simon de Haas in Groningen. Zodra het sanitair is gekozen, tekenen de badkamerspecialisten de badkamer in.

Definitieve offerte

Na het bezoek aan de showroom en het intekenen van de badkamer, wordt de definitieve offerte opgemaakt. Zodra er akkoord wordt gegeven op de offerte, wordt het sanitair besteld en wordt de badkamer renovatie ingepland.

De badkamer renovatie

We maken een gedetailleerde planning van de hele badkamer renovatie. Zo weet je precies wat er van dag tot dag te gebeuren staat en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. In de meeste gevallen duurt een badkamer volledig renoveren ± 3 weken.

Badkamerrenovatie bij Vaatstra

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Wil je de badkamer niet volledig renoveren of is het niet nodig om een totale badkamerrenovatie te doen? Dan kunnen we de badkamer ook gedeeltelijk renoveren. Misschien heb je nu een bad waarin gedoucht wordt, maar is dat nu of op termijn niet meer praktisch. Dan kunnen we het bad weghalen en vervangen voor een losse douche.

Een badkamer gedeeltelijk renoveren duurt 2 tot 3 werkdagen, afhankelijk van de uit te voeren renovatiewerkzaamheden.

Goedkoop badkamer renoveren met panelen

Bij een gedeeltelijke badkamer renovatie werken we met wandpanelen. Deze panelen worden gemonteerd over de bestaande wandtegels. Dit bespaart een hoop tijd en kosten. Het is de ideale manier voor goedkoop de badkamer renoveren waarmee je wel een groot verschil maakt! Wij maken gebruik van de panelen van Multipanel.

Badkamer renovatie in Groningen door Vaatstra

Laat je badkamer renovatie uitvoeren door de experts van Vaatstra in Groningen. Omdat wij specialist zijn op het gebied van installatietechniek, kunnen wij een totaalpakket aanbieden. Van het omleggen van leidingen tot het aanleggen van stroompunten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een badkamer renovatie? Neem contact met ons op!

Bathroom

De kosten voor een badkamer renovatie zijn afhankelijk van allerlei factoren. Of de badkamer volledig gerenoveerd moet worden of dat er alleen een kleine ingreep nodig is, maakt een groot verschil voor de kosten. Moeten er leidingen verplaatst of aangelegd worden en moeten tegels verwijderd worden? Wat voor sanitair wordt er gekozen? Alles is van invloed op de kosten voor de badkamer renovatie. Tijdens een kennismakingsgesprek en bij de badkamerspecialist, worden de kosten voor de renovatie in kaart gebracht.

Wij kunnen alle soorten badkamers renoveren. Of deze nu groot of klein zijn. In een kleine badkamer kan het soms wel een uitdaging zijn om bepaalde sanitair een plek te geven, zoals een ligbad of een inloopdouche. De badkamerspecialisten met wie wij samenwerken weten wel raad met een optimale indeling in een kleine badkamer.

Wij kunnen badkamers gedeeltelijk renoveren. Wil je aanpassingen laten uitvoeren aan de badkamer, zodat deze praktisch is voor de lange termijn? Is het sanitair aan vervanging toe of wil je alleen nieuwe wandtegels? Wij kunnen een eenvoudige badkamer renovatie voor je uitvoeren, waarbij we alleen kleine aanpassingen doen.