Camera-inspectie

Wanneer uw riool verstopt is, kunt u waarschijnlijk zelf de verstopping niet opsporen. Deze verstoppingen zitten namelijk meestal te ver verstopt in het riool om met het blote oog te kunnen zien. Wij van Vaatstra BV zijn echter experts op het gebied van verstoppingen en hebben dan ook de juiste apparatuur om deze op te sporen.

Dankzij deze apparatuur kunnen onze experts gemakkelijk zien wat de verstopping veroorzaakt en hoe het probleem opgelost kan worden. Ook als uw riool niet verstopt is, kan het aan te bevelen zijn om uw riool eens te laten inspecteren. Als u bijvoorbeeld regelmatig een onfrisse geur ruikt in uw badkamer, maar niet het idee heeft dat het riool verstopt is, kan er iets anders aan de hand zijn, zoals bijvoorbeeld een lekkage. Met een riool inspectie met onze camera kunnen deze problemen snel opgespoord worden en vervolgens verholpen worden door onze vakmensen.

Heeft u last van een verstopping of heeft u een vermoeden dat er iets anders mis is met de rioolvoorziening van uw huis? Aarzel dan niet maar bel ons op het nummer 050 3012832. Wij maken graag een afspraak met u voor een camera inspectie van uw riool.

Meer weten? Vraag een offerte aan