Dakinspectie

Het dak van uw huis krijgt doorgaans meer te verduren dan vaak wordt gedacht. Dag in dag uit, en jarenlang moet het dak van uw huis tegen alle weersinvloeden van buitenaf bestand zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van regen, sneeuw en hagel, maar ook hitte en de brandende zon. Het is dus niet geheel onverstandig om uw dak eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door de experts, ons dus!

Slijtage

Door alle weersinvloeden van buitenaf die zojuist hierboven zijn beschreven, kan uw dakbedekking onderhevig zijn aan slijtage. Het is dus van groot belang om de dakbedekking regelmatig te laten inspecteren en in te grijpen wanneer er slijtage optreedt. Om te voorkomen dat u te laat bent en het hele dak vervangen moet worden, kunt u bij Vaatstra BV kiezen voor periodieke inspectie van uw dak. Dan plannen wij eens in de zoveel tijd een afspraak in en hoeft u zich verder geen zorgen te maken om uw dakbedekking.

Lekkage

Het kan natuurlijk voorkomen dat u er te laat bij bent. U heeft immers waarschijnlijk niet heel goed zicht op uw dak en zult dus pas merken dat uw dak versleten is als er een lekkage ontstaat. Bij een lekkage ontstaat vaak veel schade aan bijvoorbeeld meubels, maar ook het dak zelf. Rond de plaats van de lekkage kan namelijk schimmel ontstaan, waardoor een deel van het dak vervangen moet worden. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Zorg er dus voor dat u er op tijd bij bent door ons regelmatig te bellen voor een inspectie.

Contact

Bent u na het lezen van deze tekst ook eens in uw geheugen gaan graven en komt u tot de conclusie dat het bij u toch ook wel heel lang geleden is dat uw dak geïnspecteerd is? Aarzel dan niet langer maar bel ons om een dakinspectie bij u thuis uit te komen voeren. Wij zijn te bereiken op het nummer 050 3012832, maar u kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.