Duurzame energie

Vaatstra biedt verschillende duurzame energie-oplossingen aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Vaatstra voor zonne-energie en aardwarmte. Vaatstra plaatst onder andere warmtepompen, Domotica KNX-gebouwbeheerssystemen en Evohome-verwarmingsregelsystemen. Ook voorziet Vaatstra huizen en kantoren van zonne-energiesystemen, zoals zonnepanelen en zonnecollectoren. Verder is het voor bedrijven interessant om over te stappen op led-verlichting. Vaatstra regelt niet alleen het advies en de planning van deze overstap, maar zorgt ook voor de aankoop en de uitvoering van het project.

Particulieren als bedrijven kijken steeds vaker naar manieren om duurzame energie op te wekken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar heeft soms ook financiële voordelen. Sommige mensen laten bijvoorbeeld zonnepanelen op hun dak plaatsen, omdat ze op de lange termijn goedkoper uit zijn qua elektriciteitskosten. Ook verlagen mensen hun stookkosten door in een bestaande woning een luchtwarmtepomp te plaatsen. Hiermee haalt u de warmte uit de buitenlucht. Een luchtwarmtepomp kan ook worden voorzien van een koelfunctie, dan functioneert het precies andersom. De pomp onttrekt dan koele lucht van buiten en pompt dit naar binnen, waardoor u binnen verkoeling krijgt.

Regelmatig zijn er verschillende subsidies mogelijkheden voor een duurzame investering. U kunt ons vragen naar de actuele subsidie mogelijkheden.

Meer weten over duurzame energie van Vaatstra? Bel naar 050-3012832 voor meer informatie.

Meer weten? Vraag een offerte aan