EPDM

EPDM is een hoogwaardige rubberen membraan. Het grote voordeel aan deze dakbedekking is de gunstige levensduurverwachting, namelijk ruim 40 jaar. Het is een zeer praktische en duurzame dakbedekking, die goed toe te passen is op bestaande bitumineuze daken. Hierdoor hoeft de bestaande dakbedekking niet te worden verwijderd.

EPDM is in tegenstelling tot andere dakbedekkingen een zeer elastisch product en dus eenvoudig toe te passen. De dakbedekking wordt bevestigd aan het dak, door het te verlijmen aan de bodem. Op kleine daken is dit vaak erg handig, omdat de dakdekker weinig apparatuur nodig is op het dak om het te bevestigen.

EPDM wordt niet alleen gebruikt als afwerking voor platte daken, maar wordt ook regelmatig toegepast voor de renovatie van dakgoten. Wanneer een goot bijvoorbeeld diverse zwakke plekken vertoond, maar het vanwege omstandigheden niet mogelijk is om de goot te vervangen, kan deze worden voorzien van EPDM wat zorgt voor een waterdichte afwerking.

Vaatstra heeft de laatste jaren zeer veel ervaring opgedaan in het verwerken van EPDM. Onze vakmensen en geschoold personeel staan graag voor u klaar voor een vrijblijvende offerte of reparatie.

Meer weten? Vraag een offerte aan