LED verlichting

Dat led verlichting veel milieuvriendelijker en zuiniger is dan de ouderwetse gloeilamp, weten veel mensen ondertussen wel. Particulieren vervangen dan ook steeds vaker de gloeilampen in huis voor ledlampen om te besparen op de energiekosten. Voor veel bedrijven voelt het echter als een grote stap om over te gaan op led verlichting. Lees hier waarom overstappen op led verlichting toch echt de moeite waard is!

BESPAREN MET LED VERLICHTING
Natuurlijk is het mooi dat led verlichting goed is voor het milieu, maar het is ook erg prettig om te weten dat u met het overstappen naar led verlichting veel geld kunt besparen. Dit komt niet alleen omdat ledlampen langer meegaan dan gloeilampen en spaarlampen, maar vooral omdat het energieverbruik van led verlichting veel lager ligt dan bij gloei- en spaarlampen. Het overstappen op led verlichting vereist natuurlijk wel een investering, maar die verdient u terug in de loop der tijd.
Led verlichting is voor allerlei bedrijven aantrekkelijk, juist vanwege het grote lichtverbruik dat ze hebben. Denk bijvoorbeeld aan scholen die overstappen op led verlichting of kantoorgebouwen die volledig verlicht worden met ledlampen. Ook is de overstap op led verlichting interessant voor winkels, de woningbouw en voor de industriële en agrarische sector.

LED VERLICHTING LATEN PLAATSEN DOOR VAATSTRA
Het vervangen van gloei- en spaarlampen voor led verlichting in een woning is een klein karwei. Maar ga dit eens in een heel schoolgebouw of kantoorpand doen, of zelfs in meerdere gebouwen als er sprake is van een complex – dit is veel meer werk en vereist de nodige planning. Daarom kunt u de led verlichting laten plaatsen door Vaatstra. Het bedrijf regelt dan niet alleen de montage, maar adviseert partijen ook vooraf over de mogelijkheden. Ook beschikt Vaatstra over een terugverdienmodel, dat inzicht biedt in de tijd die het kost om uw investering terug te verdienen. Zo heeft u optimaal inzicht in uw investering.

Meer weten over het plaatsen van led verlichting in Groningen? Bel Vaatstra op 050-3012832.

Meer weten? Vraag een offerte aan