Onderhoud & Service Daken

Er zijn allerlei omstandigheden die tot schade aan uw dak kunnen leiden. Dit kunnen extreme omstandigheden zijn, zoals een flinke storm of zware regenval, maar ook kleine, in eerste instantie onschuldige situaties, zoals een dakgoot vol met herfstbladeren of een tennisbal voor de afvoer. U komt er echter meestal pas achter op het moment dat u een lekkage waarneemt in uw huis.

Waarom heeft een dak onderhoud nodig?

Door uw dak goed te onderhouden, kunt u de kans op een daklekkage behoorlijk inperken. Van platte daken is het bekend dat ze erg kwetsbaar zijn. U doet er dan ook goed aan om deze elke twee jaar te laten controleren. Bij een schuin dak blijft het water niet staan, maar zult u wel zelf de dakgoot moeten schoonmaken. Bovendien kunnen extreme weersomstandigheden ook schade aanbrengen aan schuine daken. Is er storm geweest, dan kunt u voor de zekerheid een onderhoudsbedrijf bellen om het dak te laten controleren op schade. U kunt een eventueel lek maar beter direct ontdekken, want als er eenmaal waterschade in huis is, kost het veel geld, tijd en energie om dit schoon te krijgen.

Dakschade laten repareren in Groningen

Woont u in Groningen en heeft u last van dakschade? Dan zult u een lokale reparateur moeten bellen die gespecialiseerd is in dakbedekking. Bij Vaatstra in Bedum hebben ze een uitgebreid pakket aan diensten. U kunt er niet alleen terecht voor onderhoud en service aan het dak, maar ook voor het isoleren en inspecteren van daken. Verder zorgen ze voor dakbedekking van nieuwbouwwoningen en helpen ze bij de dakbedekking bij verbouwingen. Voor reparatie van uw dakschade door Vaatstra belt u 050-3012832.