Rioolinventarisatie

Tijdens een rioolinventarisatie wordt met speciale apparatuur gekeken waar de leidingen precies lopen en op welke plaatsen de knooppunten zitten. Ook wordt direct een verstopping gelokaliseerd. De mensen van Vaatstra zullen u tijdens de rioolinventarisatie goed informeren en adviseren, zodat u ook weet waar de verstopping wellicht door veroorzaakt is. Dit helpt weer om eventuele verstoppingen in de toekomst te voorkomen, want zeg nu eerlijk: we zijn liever met iets anders bezig dan ons riool ontstoppen, toch?

Vaatstra doet naast rioolinventarisatie ook nog allerlei andere dingen op het gebied van riolen. Zo kunt u Vaatstra altijd bellen voor de ontstopping en reiniging van afvoeren en riolen en hebben ze ook de apparatuur voor een camera-inspectie in het riool. En blijkt bij een camera-inspectie dat (een deel van) het riool aan vervanging toe is? Dan kunt u Vaatstra ook inschakelen voor het vernieuwen van de riolering. Het bedrijf neemt zelfs opdrachten voor de complete aanleg van rioleringssystemen op zich. Kortom, een uitgebreid servicepakket met talloze mogelijkheden. Tel daar nog deskundigheid en vakmanschap bij op, dan weet u waarom u bij Vaatstra goed zit.

Meer informatie over de rioolinventarisatie van Vaatstra? Bel naar 050-3012832. Ook voor acute rioolproblemen die snel verholpen moeten worden, neemt u direct contact op met Vaatstra via hetzelfde nummer!

Meer weten? Vraag een offerte aan