Service & Onderhoud CV

Beste klant,

Wij zijn blij met uw vertrouwen in ons familiebedrijf. Al ruim 90 jaar zijn we een gevestigde, ambitieuze partij in de installatiebranche die naast onze nieuwe diensten, vaste klanten graag van degelijk onderhoud voorziet.

Ook onze organisatie ontkomt niet aan vernieuwing en verandering in deze bijzondere tijd. Naast veel kansen, biedt het ons ook uitdagingen. Één van die uitdagingen betreft ons team van medewerkers. Helaas hebben wij momenteel capaciteitstekort om aan de huidige vraag in de markt te kunnen voldoen wat betreft het verlenen van service en onderhoud aan nieuwe klanten.

Tot nader orde kunnen wij daarom geen nieuwe onderhoudsabonnementen afsluiten. Daarom blijven wij zoeken naar een nieuwe onderhoudsmonteur met technische vaardigheden én aandacht voor de klant. Wellicht is er iemand in uw omgeving op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteren kan hier: https://vaatstra.nl/vacatures/eerste-monteur-service-onderhoud/

Hopelijk kunnen wij u snel weer van dienst zijn. Heeft u vragen? We zijn bereikbaar per mail pkwant@vaatstra.nl of telefoon: 050 301 2832.

Met vriendelijke groet,

Petra Kwant | Vaatstra Installatietechniek

WAT TE DOEN BIJ EEN STORING VAN DE CV-KETEL?
Als uw cv-ketel een storing heeft, zijn er een aantal dingen die u zelf kunt controleren. Check bijvoorbeeld even of de thermostaat wel goed is ingesteld en of de stekker wel goed in het stopcontact zit. Als u een stroomstoring heeft gehad, dient u even in de meterkast te kijken. Denkt u dat u de cv-ketel moet bijvullen of ontluchten? Dan kunt u dit meestal ook zelf doen. Wij hebben voor u een instructiefilm gemaakt hoe u uw cv ketel zelf kunt bijvullen. Heeft u geen idee waar de storing door veroorzaakt wordt en kunt u het probleem niet oplossen? Bel dan een servicemonteur. Voor een servicemonteur van Vaatstra belt u 050-3012832.

Instructiefilm bijvullen cv ketel: