Service & Onderhoud

Beste klant,

Wij zijn blij met uw vertrouwen in ons familiebedrijf. Al ruim 90 jaar zijn we een gevestigde, ambitieuze partij in de installatiebranche die naast onze nieuwe diensten, vaste klanten graag van degelijk onderhoud voorziet.

Ook onze organisatie ontkomt niet aan vernieuwing en verandering in deze bijzondere tijd. Naast veel kansen, biedt het ons ook uitdagingen. Één van die uitdagingen betreft ons team van medewerkers. Helaas hebben wij momenteel capaciteitstekort om aan de huidige vraag in de markt te kunnen voldoen wat betreft het verlenen van service en onderhoud aan nieuwe klanten.

Tot nader orde kunnen wij daarom geen nieuwe onderhoudsabonnementen afsluiten. Daarom blijven wij zoeken naar een nieuwe onderhoudsmonteur met technische vaardigheden én aandacht voor de klant. Wellicht is er iemand in uw omgeving op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteren kan hier: https://vaatstra.nl/vacatures/eerste-monteur-service-onderhoud/

Hopelijk kunnen wij u snel weer van dienst zijn. Heeft u vragen? We zijn bereikbaar per mail pkwant@vaatstra.nl of telefoon: 050 301 2832.

Met vriendelijke groet,

Petra Kwant | Vaatstra Installatietechniek