Missie:

De klant centraal, integraal ontwerpen en vertrouwen op onze eigen kracht. Dat is onze missie, de koers die wij blijven varen.

Persoonlijke aandacht
Sinds het ontstaan van ons familiebedrijf in 1930 is er heel wat veranderd. De bedrijfsvoering, die door optimaal gebruik van moderne software én dankzij ervaren personeel niets aan het toeval overlaat. De huisvesting, van een kleine werkplaats naar een nieuw, eigentijds bedrijfspand.

Wat niet veranderd is: de persoonlijke aandacht, open oog en oor voor de wensen van de klant, betrokkenheid van onze medewerkers bij de klant. Iedere klant is voor ons een belangrijk, of het nu gaat om grote of kleine, om zakelijke of particuliere opdrachten.

Visie:

Integraal ontwerpen
De markt waarin wij actief zijn is een traditionele markt. Maar wij kiezen voor een nieuwe aanpak: integraal ontwerpen. Dat betekent dat bij een bouwproject alle partijen al in het eerste begin van de bouw met elkaar om tafel gaan. Werden vroegen installaties in gebouwen aangelegd, tegenwoordig worden gebouwen vaak om installaties heen gebouwd. Wij sluiten aan bij deze nieuwe ontwikkelingen: we overleggen uitvoerig met de opdrachtgever en betrokken partijen en stellen daarbij het belang van de klant centraal.
Exploitatiekosten bestaan voor een groot deel uit energiekosten. Met onze kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek zoeken we al in de ontwerpfase naar de beste oplossing voor de klant.

Onze kracht
Wij laten ons niet meeslepen door de hectiek in de bouw op dit moment, maar blijven onze eigen koers varen. Wij gaan uit van onze eigen kracht, en met vertrouwen in de toekomst koersen wij af op ons honderdjarig bestaan.