Diensten van Vaatstra

Al sinds 1930 is Vaatstra specialist op het gebied van installatietechniek. Hieronder vallen onder andere de diensten elektrotechniek, loodgieterwerk, zinkwerk en klimaattechniek. Ideaal als u een aircosysteem wilt laten plaatsen in uw bedrijfsruimte, een loodgietersklus heeft waarbij u zelf niet vooruit komt of een oplossing zoekt voor een elektrotechnisch vraagstuk.

Heeft u een dak dat gerenoveerd moet worden of bent u op zoek naar dakbedekking voor een nieuwbouwwoning of uitbouw? Ook dakbedekking is een van de diensten van Vaatstra. Tot slot kunt u contact opnemen met het Bedumse bedrijf als u zoekt naar duurzame energie-oplossingen, zoals warmtepompen, zonnepanelen en verwarmingsregelsystemen als de Evohome.

Waarom Vaatstra?

Er zijn meerdere redenen om voor Vaatstra te kiezen. Niet alleen hebben ze uitgebreide mogelijkheden qua service en onderhoud, ook levert het team uiterst vakkundig werk. Via het speciale servicenummer kunt u ze bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Ideaal als u een storing of acuut probleem heeft dat zo snel mogelijk verholpen moet worden.

Bel 050-3012832 voor meer informatie en advies.