Gemeente Winsum

Mijn naam is J.G. Komduur en ben werkzaam als bouwkundig adviseur op de afdeling Ruimte van de gemeente Winsum.

Ik hou mij bezig met het onderhoud in en aan de gemeentelijke gebouwen. Deze onderhoudswerkzaamheden zijn ondergebracht in een meerjarenonderhoudsprogramma (MJOP).

Daarnaast ben ik regelmatig als projectleider betrokken bij nieuwbouwprojecten, tevens adviseer ik intern collega’s van diverse afdelingen met betrekking tot bouwkundige zaken.
1 januari 2013 ben ik alweer 35 jaar in dienst bij de gemeente.

Installatietechniek Vaatstra verricht sinds 2007 installatie technische werkzaamheden in de breedste zin van het woord in en aan de gemeentelijke gebouwen. Hierbij gaat het meestal om service en klachtenonderhoud op het gebied van elektro, werktuigbouwkundige en watertechnische installaties, alsmede diverse loodgieterswerkzaamheden.

Bij gemeentelijke nieuwbouwprojecten wordt installatietechniek Vaatstra meestal uitgenodigd om samen met meerdere bedrijven een offerte uit te brengen voor de technische installaties. Bij klachten op het gebied van rioleringswerkzaamheden wordt ook regelmatig een beroep gedaan op de vakkennis en apparatuur van installatietechniek Vaatstra. Op het gebied van duurzame energie timmert installatietechniek Vaatstra aardig aan de weg. Momenteel loopt er een offertetraject voor zonnepanelen op diverse gemeentelijke gebouwen.

De samenwerking met Vaatstra verloopt goed. Er zijn korte lijnen en er wordt alert gereageerd op klachten. Het serviceonderhoud vindt over het algemeen plaats op de vastgestelde tijden. Er is voldoende deskundigheid in huis en er is aandacht voor het bijscholen van de medewerkers. Na uitvoering van het service en klachtenonderhoud is een goede terugkoppeling naar de opdrachtgever van groot belang. Eventueel noodzakelijk vervolgonderhoud kan hiermee worden voorkomen of juist beter worden ingepland.
De gemeente Winsum wil hierover in overleg met Vaatstra nadere afspraken maken.

www.gemeentewinsum.nl