Dakterras aanleggen

Wil jij een dakterras? Nieuw laten aanleggen of het bestaande dakterras een upgrade geven? Geniet van ieder stukje buitenruimte!

Dakterras maken

Wij zorgen voor onderhoudsarme, veilige en comfortabele terrassen. Bij ons heb je keuze uit verschillende soorten:
Elegant roof terrace

Composiet vlonderplanken

geven het dakterras een luxe en exclusieve uitstraling. De terrasplanken van composiet zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze hebben een houten uitstraling, maar zijn van kunststof. Dit zorgt ervoor dat ze wel de warme sfeer bieden van hout, maar tegelijkertijd wel onderhoudsvriendelijk zijn.
Carpenter man installing wooden floor

Houten vlonderplanken

zorgen voor een warme uitstraling. Daarnaast staan ze bekend om de duurzaamheid en kunnen ze goed tegen vocht. Dit maakt hardhouten vlonderplanken ook heel geschikt voor een dakterras. Hardhouten vlonderplanken zijn verkrijgbaar met en zonder ribbels.
Small Architecture Worker Paving Residential Patio Area

Rubberen terrastegels

bieden veel veiligheid. Dit maakt deze tegels ook heel geschikt om te gebruiken rondom speeltoestellen. De aanleg van rubberen terrastegels is relatief laag, de tegels zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Dit maakt rubberen terrastegels een kostenbesparende oplossing voor het dakterras.
Tiled terrace of penthouse with glass fence

Betontegels

beschermen de ondergrond tegen weersinvloeden en zorgen ondertussen voor een nette uitstraling van het dakterras. Beton terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De tegels zijn makkelijk in het onderhoud, een simpele schoonmaakbeurt volstaat.
Green Artificial turf full frame background

Kunstgras terrastegels

geven het echte buitengevoel zonder dat het veel onderhoud vergt. Je hoeft misschien alleen in de herfst wat bladeren weg te vegen. Daarnaast dragen kunstgras terrastegels bij aan extra veiligheid door de dempende werking van het kunstgras.

Vergunning voor je dakterras

Voordat je een nieuw dakterras laat aanleggen, is het wel belangrijk om te weten dat je altijd een vergunning nodig hebt voor het laten aanleggen van een dakterras. Kijk op de website van de gemeente voor de actuele regelgeving en voor het aanvragen van een vergunning.
Rooftop terrace view

Wil jij een dakterras laten aanleggen?

Wij denken mee in het ontwerp, de aanschaf van materialen en zorgen voor de aanleg! Neem contact op voor meer informatie.
Rooftop terrace view