Nieuwbouw

Ben je van plan een eigen huis te bouwen? Of heb je een installatiebedrijf nodig voor klussen bij jouw nieuwbouwproject? Dan zijn wij de aangewezen partner! We hebben ons de laatste jaren ontwikkeld als specialist in de nieuwbouwsector. We werken veel samen met architecten en aannemers, maar kunnen ook rechtstreeks in opdracht van particulieren werken.

Onze werkwijze bij nieuwbouwprojecten

We vinden contact met jou als klant erg belangrijk. Dit is terug te zien in onze werkwijze. We starten altijd met een adviesgesprek waarin jouw wensen worden besproken. Dit kan rechtstreek met jou, maar kan ook via de aannemer verlopen. Op basis van het adviesgesprek, brengen wij een advies op maat uit en nodigen je uit om langs te komen in de showroom. Hier hebben wij een groot deel van de producten die we aanbieden. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je nog aanpassingen doen aan het voorstel. Als het definitieve voorstel wordt goedgekeurd, gaan we met jou of de aannemer in gesprek om de werkvoorbereiding door te nemen. Daarna starten we. Tijdens het project houden we de lijnen kort. Zo krijg je een vast aanspreekpunt bij ons op kantoor, maar kun je ook direct je wensen op de werkvloer kenbaar maken doordat je op de bouw zoveel mogelijk rechtstreeks contact hebt met de monteur.

Als alles naar tevredenheid is afgerond, krijg je een nieuwe contactpersoon met wie je eventuele zaken na het project kunt bespreken.
Werkwijze bij nieuwbouwprojecten

Diensten voor nieuwbouwprojecten

Als allround installatiebedrijf kunnen wij een groot deel van de werkzaamheden bij nieuwbouwprojecten op ons nemen.
Nieuwbouw elektrotechniek

Elektrotechniek

Wij zijn er voor elektrotechnische installaties in nieuwbouwwoningen. Dit is het geheel van elektrische apparatuur, aansluitingen en verbindingen. Hierbij kun je denken aan:

  • Het installeren van slimme technologie, zoals domotica of KNX
  • De aanleg en installatie van datanetwerken voor internet en telefonie
  • De aanleg van verlichting in en rondom het huis
Nieuwbouw zonnepanelen en zonneboilers

Zonnepanelen en zonneboilers

Wij voorzien in duurzame oplossingen voor het opwekken van energie met onder andere zonnepanelen. Wij kunnen de volledige aanleg en installatie van de zonnepanelen op ons nemen. We bieden verschillende zonnepanelensystemen aan:
  • Seriegeschakelde zonnepanelensystemen
  • Parallel geschakelde zonnepanelensystemen
Voor een duurzame manier van het opwarmen van water, voorzien wij in zonneboilers. Zonneboilers zorgen voor het verwarmen van tapwater.
Nieuwbouw verwarming

Verwarming

Nu de traditionele manier van verwarmen met een cv-ketel niet meer wordt toegepast bij nieuwbouw, moeten er nieuwe manieren worden gebruikt om te voorzien in verwarming. Daarvoor installeren wij warmtepompen. In combinatie met vloerverwarming en elektrische radiatoren, wordt de warmtevoorziening geregeld zonder gas.

Nieuwbouw loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Voor de aanleg van werktuigbouwkundige installaties is een loodgieter onmisbaar. Deze installaties zijn bijvoorbeeld de waterleiding en de aansluiting op het riool. Het aanleggen van de leidingen is een typische loodgietersklus die wij kunnen uitvoeren voor nieuwbouwprojecten.
Nieuwbouw ventilatie

Ventilatie

Wij kunnen ventilatiesystemen aanleggen voor schone en gezonde lucht in huis. In nieuwbouwwoningen wordt tegenwoordig vaak balans ventilatie toegepast. Dit systeem voert schone lucht aan en vervuilde lucht af. Vaak wordt dit gecombineerd met een warmteterugwin-unit wat zorgt voor een energiezuinig ventilatiesysteem.
Nieuwbouw dakbedekking

Dakbedekking

Voor platte daken kunnen wij de dakbedekking aanleggen. Niet alleen de standaard dakbedekking, zoals bitumineuze dakbedekking of EPDM en kuststof leggen wij aan. Ook kunnen we extensieve groendaken en zelfs complete dakterrassen aanleggen.
Zo krijgt jouw nieuwbouwhuis een uniek dak waarmee je bijdraagt aan een schoner milieu.
Ook voor het plaatsen van lichtkoepels en dakluiken, kun je bij ons terecht.

Schakel de installatiemonteurs van Vaatstra in voor jouw nieuwbouwproject!

Wil jij een eigen huis bouwen en wil je daarbij graag de ondersteuning van een installatiebedrijf? Dan zijn wij de aangewezen partner die je ondersteunt van A tot Z.
Installatiemonteurs van Vaatstra voor nieuwbouw