Elektrotechnisch installatiebedrijf

Voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud van elektrische installaties.Wij zijn er voor de elektrotechnische installaties in woningen, (particuliere) nieuwbouwprojecten en bedrijfspanden. Elektrotechnische installaties is het geheel van elektrische apparatuur, aansluitingen en verbindingen. Van het vervangen van de meterkast tot het installeren van beveiligingscamera’s. Wij regelen het allemaal voor je!
Groepenkast vervangen - elektrotechnisch installatiebedrijf

Groepenkast vervangen

Groepenkasten zijn onderdeel van de meterkast in woningen en bedrijfspanden. Bij veroudering of uitbreiding van het aantal elektrische installaties, moet de groepenkast worden vervangen. Ook als de aardlekschakelaar ontbreekt in de groepenkast, is het belangrijk dat deze wordt geplaatst. Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat bij kortsluiting of overbelasting, het complete elektriciteitsnet in huis of in het bedrijfspand wordt uitgeschakeld. Vernieuwde groepenkasten dragen bij aan de veiligheid in woningen en bedrijfspanden.

Toe aan een nieuwe groepenkast, een uitbreiding of een aanpassing? Wij staan klaar om het uit te voeren!
Verlichting - elektrotechnisch installatiebedrijf

Verlichting

Verlichting is nodig in iedere ruimte. Er zijn verschillende soorten verlichting: basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Basisverlichting is de algemene verlichting en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht. Sfeerverlichting is hierop een aanvulling, denk aan wand-, vloer- en tafellampen. Functionele verlichting hebben vaak een specifieke functie, zoals een lees- of bureaulamp. Ook buitenverlichting heeft verschillende functies, zoals het zorgen voor sfeer en het bijdragen aan de veiligheid.

Wij zijn er voor de verlichting in woonhuizen en bedrijfspanden. Van het verwisselen van een tl-buis tot het samenstellen van een compleet lichtplan!
smoke detector of fire alarm on white ceiling at home

Beveiliging (brand en camera)

Je hoopt het nooit mee te maken, maar toch is het van groot belang om bedrijfspanden en woningen te voorzien van goede beveiliging tegen brand en inbraak. Met een goede brandmeld- en ontruimingsinstallatie wordt de brand zo snel mogelijk ontdekt, kunnen gevaarlijke situaties tegengegaan worden en kan schade zoveel mogelijk worden beperkt. Beveilig je huis of bedrijfspand ook tegen inbraak. Inbraakpreventie bestaat in alle soorten en maten, zoals sensoren, magneten en camerabeveiliging.

Wij zorgen ervoor dat jouw huis of bedrijfspand is beveiligd tegen brand en inbraak. Schakel ons in!
Intercom System

Zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallatie is een breed begrip binnen de elektrotechniek. Het gaat om installaties die werken met een spanning van maximaal 42 Volt. Een simpel voorbeeld van een zwakstroominstallatie is de deurbel. Ook intercomsystemen, beveiligingssystemen en domotica vallen onder zwakstroominstallaties. Door alle technologische ontwikkelingen op het gebied van deze installaties, wordt de zwakstroomtechniek steeds onmisbaarder, zowel in woningen als bedrijfspanden. Het aanleggen en installeren van de installaties is vaak specialistisch werk.

Wij zijn er voor de aanleg, installatie en het onderhoud aan zwakstroominstallaties. Schakel ons in!
Server

Data-installaties

Internet en telefonie zijn belangrijke voorzieningen die bedrijven en huishoudens draaiende houden. Het datanetwerk van bekabeling zorgt ervoor dat deze voorzieningen altijd werken. Moet het netwerk uitgebreid worden, wordt het bedrijfspand verbouwd of is de verbinding niet optimaal? Dan is het belangrijk om het datanetwerk te vernieuwen. Niet alleen bedrijven hebben een datanetwerk, ook om in de studeerkamer, slaapkamer en woonkamer goed internet en tv te hebben is een goed werkend datanetwerk van groot belang.

Wij zijn er voor de aanleg, de installatie en het onderhoud aan datanetwerken voor thuis en op kantoor!
Plug-in Energy Power Counter Meter Voltage Measuring Outlet Power

Meet- en regelinstallaties

Meet- en regelinstallaties zijn technische installaties waarmee metingen worden uitgevoerd en op de gewenste waarde worden gebracht en gehouden. In de praktijk worden meet- en regelinstallaties vaak gebruikt in combinatie met verwarming, hierbij kun je denken aan de thermostaat die de temperatuur in de ruimte regelt. Een meet- en regelinstallatie bestaat uit de hardware, het apparaat waarop je de temperatuur installeert. Ook de bedrading en sensoren zijn onderdeel van deze installatie. De installateur stelt het softwaresysteem altijd in op de wensen van de eindgebruiker.


Wij zijn er voor jouw meet- en regelinstallaties, zowel in woonhuizen al bedrijfspanden. Schakel ons in!

Elektrotechnische installaties in Groningen

Op zoek naar een elektromonteur in de regio van Groningen? Wij van Vaatstra staan iedere dag weer voor je klaar om jouw installaties in orde te maken! Of je nu op zoek bent naar een brandbeveiligingsinstallatie voor het bedrijfspand of verlichting wilt laten installeren in je woning.
Elektrotechnische installaties in Groningen

Een elektrotechnische installatie is het geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen in zowel gebouwen als voertuigen.

Van de meterkast tot de verlichting en de deurbel tot de telecom- en internetverbindingen. Dit alles valt binnen elektrotechnische installaties.

Wij kunnen verschillende elektrotechnische installaties voor je verzorgen:

  • Zwakstroominstallaties
  • Datanetwerken
  • Beveiliging
  • Meet- en regelinstallaties
  • Verlichting
  • Groepenkasten


We denken mee in het plan voor de installatie en verzorgen in veel gevallen de bekabeling en afmontage.

Wij zijn er voor zowel de particulier als voor bedrijven. We hebben ruime ervaring in het aanbrengen, vernieuwen en onderhouden van elektrotechnische installaties bij bedrijven en zijn gespecialiseerd in de particuliere nieuw- en verbouwsector.

Vraag direct een offerte aan voor jouw klus!