Loodgieterswerk Groningen

Heb je iemand nodig voor het aanleggen van de water- of gasleiding? Dan zoek je een loodgieter! Je kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerk aan werktuigbouwkundige installaties.

Waterleiding aanleggen

Door de waterleiding wordt water getransporteerd. In de meeste gevallen is dit drinkwater. Het aanleggen, vervangen en wegwerken van de waterleiding is een typische loodgietersklus. Om de kans op lekkage te voorkomen, is het belangrijk dat het door een vakman wordt uitgevoerd. Wat de reden ook is voor het aanleggen of verleggen van de waterleiding, wij staan voor je klaar! Ben je bezig met het bouwen van een nieuwbouwhuis? Wordt je huis verbouwd? Krijg je een koelkast met ijsblokjesmachine? Of moet de loden waterleiding worden vervangen? Geen probleem voor de loodgieters van Vaatstra!

Gasleiding aanleggen

Het aanleggen en verleggen van een gasleiding is een klus die secuur uitgevoerd moet worden. Er mogen bij het aanleggen van de gasleiding namelijk geen fouten gemaakt worden. Daarom is het belangrijk om deze klus uit te laten voeren door een specialistische loodgieter. Wil je een nieuw fornuis plaatsen? Krijg je een gaskachel? Of is er een andere reden voor het aanleggen of verleggen van de gasleiding? Wij staan voor je klaar! De loodgieters van Vaatstra weten precies wat ze moeten doen en zorgen voor een snelle en precieze afhandeling!

De loodgieter in Groningen

Op zoek naar een loodgieter in Groningen? De loodgieters van Vaatstra staan iedere dag weer klaar voor jouw werktuigbouwkundige installaties, zoals de waterleidingen, gasleidingen en het riool. We kunnen ondersteunen bij nieuw- en verbouwprojecten, (bedrijfs)panden en losse loodgietersklussen.
Loodgieterswerk in Groningen 2

Een loodgieter is een gespecialiseerde vakman. Een loodgieter richt zich op het onderhoud, de aanleg en reparaties van water- en gasleidingen, riolering, sanitaire voorzieningen en verwarmingsinstallaties. Vaak wordt de loodgieter ingezet bij lekkages en verstoppingen. Maar deze vakman wordt ook ingezet bij de installatie van cv-ketels, de montage van sanitaire voorzieningen, het aanleggen van gas- en waterleidingen. Kortom, een brede functie.

 

Heb jij een buitenkraan? Vergeet dan niet om deze in de winterperiode dicht te draaien! Anders kan de waterleiding springen. Het water in kranen in de muur hebben een grote kans om te bevriezen. Bevroren water zet uit waardoor de buitenkraan kapot kan gaan. Je kunt er ook voor kiezen om een vorstvrije buitenkraan aan te schaffen. Deze kan ook in de winter worden gebruikt.