Duurzame energie

Zowel particulieren als bedrijven kijken steeds vaker naar manieren om duurzame energie op te wekken. Dit is natuurlijk veel beter voor het milieu en draagt ook bij aan het verlagen van de maandelijkse energiekosten.

Wij bieden verschillenden duurzame energie-oplossingen aan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor verschillende duurzame oplossingen. Zo plaatsen we onder andere zonnepanelen en –zonnen, warmtepompen, duurzame verwarmingsregelsystemen en kunnen we woningen en kantoren van led-verlichting voorzien.
Warmtepomp in huis voor duurzame energiejpg

Isolatie is voorwaarde voor duurzame energie

De hoge energierekening is voor velen de reden om te verduurzamen. Een voorwaarde voor forse besparingen is dat de woning of het bedrijfspand voldoende geïsoleerd is. Door de woning goed te isoleren, blijft warmte binnen en kou buiten. Combineer het isoleren van bijvoorbeeld het dak met zonnepanelen en/ of een warmtepomp voor optimale opbrengst.
Duurzame energie Vaatstra Groningen

Subsidies voor duurzame energie

Regelmatig voorzien de overheid en gemeentes in subsidieregelingen om woningen en bedrijven te verduurzamen. Welke subsidies er op het moment zijn, wijzigt regelmatig. Houdt daarom de website van de overheid en van de betreffende gemeente in de gaten. Ook kun je ons vragen naar de actuele subsidieregelingen.

Onze duurzame energie-oplossingen

Zonnepanelen door installatietechniek Vaatstra

Zonnepanelen

Wil jij energie opwekken? Dan zijn zonnepanelen de ideale oplossing. Lees hier meer over welke soorten zonnepanelen er zijn, wat de voordelen zijn en wat wij voor je kunnen doen.
Warmtepomp in huis voor duurzame energiejpg

Warmtepompen

Ben je op zoek naar een andere manier van verwarmen? Een warmtepomp is dé duurzame oplossing voor het verwarmen van de woning en van tapwater!
O'so Easy met dakmontage

Zonneboilers

Op zoek naar een alternatieve manier voor het verwarmen van tapwater? Dan zoek je een zonneboiler! Energiezuinig en geen gas meer nodig.
Vloerverwarming

Verwarming

Een energiezuinige cv-ketel, lage temperatuur en slimme thermostaten kunnen een behoorlijke besparing op de maandelijkse kosten opleveren.
Verlichting - elektrotechnisch installatiebedrijf

Verlichting

Verlichting is nodig in iedere ruimte, zowel in huis als in bedrijfsgebouwen. Door te kiezen voor led-verlichting, kun je besparen op de energiekosten.