Installatietechniek

Op zoek naar een installatiebedrijf in Groningen voor het uitvoeren van installatiewerkzaamheden? Wij van Vaatstra Installatietechiek zijn er voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden!
Loodgieterswerk installatietechniek

Loodgieterswerk

Het aanleggen, vervangen en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties is bij uitstek werk voor de loodgieter! Wij leggen water-, gas- en rioolleidingen aan, vervangen deze en zorgen voor het onderhoud.
Elektrotechniek Installatietechniek

Elektrotechniek

Het ontwerp, de installatie en het onderhoud van elektrische installaties. Wij zijn er voor elektrotechnische installaties in woningen, nieuwbouwprojecten en bedrijfspanden. Van het aanleggen van datanetwerken tot het installeren van nieuwe verlichting in huis.
Ventilatie bij installatietechniek Vaanstra

Ventilatie

Ventilatie zorgt voor schone en gezonde lucht in huis. Daarvoor zijn verschillende ventilatiesystemen mogelijk zoals mechanische ventilatie en balans ventilatie. Wij zijn er voor de aanleg en installatie!
Living room with air conditioner

Airconditioning

Met een airco is de temperatuur in huis altijd aangenaam. Er zijn verschillende aircosystemen, zoals Single Split, Multi Split en VRV. Als klimaatspecialist zorgen we voor een optimale airco installatie bij jou.
Waterontharder Installatietechniek

Waterontharders

Proef, voel en zie het verschil met een waterontharder. Om kalk uit water te filteren wordt een waterontharder gebruikt. Nooit meer last van hardnekkige kalkaanslag. Laat de installatie maar aan ons over!
Verwarming installatietechniek

Verwarming

Voor warmte en comfort ga je naar Vaatstra. Voor traditionele en duurzame oplossingen zijn wij de aangewezen partner voor jouw. Van het installeren van de cv-ketel tot het aanleggen van vloerverwarming.