Service en onderhoud

Soms gaan apparaten stuk of krijgen ze storing. Om dit op te lossen en zo veel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk om goed onderhoud uit te voeren. Wij voeren onderhoud uit aan verschillende installaties.

Warmtepomp onderhoud

Een warmtepomp heeft niet veel onderhoud nodig, maar om het maximale rendement te behalen is het toch essentieel om op periodieke basis onderhoud uit te voeren. Door dit onderhoud worden eventuele problemen vroegtijdig opgemerkt en kunnen deze worden verholpen nog voordat je er problemen van ondervindt.
Hoe vaak cv-ketel onderhoud uitgevoerd moet worden is deels afhankelijk van de leeftijd van de cv-ketel. Doorgaans wordt er aangeraden om jaarlijks cv-ketel onderhoud uit te voeren. Wij hebben onderhoudsabonnementen waarbij we eens in de achttien maanden langskomen voor het uitvoeren van cv-ketel onderhoud.

Hoeveel cv-ketel onderhoud kost is afhankelijk van het onderhoudsabonnement dat je kiest. Wij hebben drie verschillende abonnementen tussen de prijzen van €102,- en €191,- per 18 maanden. Binnen deze onderhoudsabonnementen horen meer diensten dan alleen cv-ketel onderhoud.

 

Waarom is warmtepomp onderhoud belangrijk?

  • De warmtepomp heeft een langere levensduur
  • Storingen worden op tijd voorkomen, nog voordat je er hinder van ondervindt
  • Onnodige en dure reparatiekosten worden voorkomen
  • Een warmtepomp die goed wordt onderhouden heeft een hoger rendement en is energiezuiniger

Laat je warmtepomp onderhouden voor een lange levensduur!

Service & Onderhoud

Geldt alleen voor onderhoud aan de cv-installatie en mechanische ventilatie.

Beste klant,

Wij zijn blij met jouw vertrouwen in ons familiebedrijf. Al ruim 90 jaar zijn we een gevestigde, ambitieuze partij in de installatiebranche die naast onze nieuwe diensten, vaste klanten graag van degelijk onderhoud voorziet. Ook onze organisatie ontkomt niet aan vernieuwing en verandering in deze bijzondere tijd. Naast veel kansen, biedt het ons ook uitdagingen. Één van die uitdagingen betreft ons team van medewerkers. Na het wegvallen van één van onze vaste gezichten zijn wij op zoek gegaan naar een vervangende onderhoudsmonteur. Helaas hebben wij deze versterking nog niet gevonden. Hierdoor kunnen wij op dit moment geen nieuwe contractverzoeken in behandeling nemen. Intussen blijven wij zoeken naar de onderhoudsmonteur met technische vaardigheden én aandacht voor de klant. Zodra wij die hebben gevonden, zullen wij dit kenbaar maken via onze website en kun je weer een contractverzoek bij ons indienen.
Wellicht is er iemand in jouw omgeving op zoek naar een nieuwe baan? Solliciteren kan hier:
Voor vragen zijn we bereikbaar per mail [email protected] of telefoon: 050 301 2832.

Met vriendelijke groet,
Petra Kwant | Vaatstra Installatietechniek