Service en onderhoud

Soms gaan apparaten stuk of krijgen ze storing. Om dit op te lossen en zo veel mogelijk te voorkomen, is het belangrijk om goed onderhoud uit te voeren. Wij voeren onderhoud uit aan verschillende installaties.

Warmtepomp onderhoud

Een warmtepomp heeft niet veel onderhoud nodig, maar om het maximale rendement te behalen is het toch essentieel om op periodieke basis onderhoud uit te voeren. Door dit onderhoud worden eventuele problemen vroegtijdig opgemerkt en kunnen deze worden verholpen nog voordat je er problemen van ondervindt.
Hoe vaak warmtepomp onderhoud uitgevoerd moet worden, is afhankelijk van de voorschriften van de fabrikant van de warmtepomp. Sommige schrijven een onderhoudsinterval voor van twee jaar, andere fabrikanten van één jaar. Wij hebben onderhoudsabonnementen waarbij we eens in de achttien maanden langskomen voor het uitvoeren van warmtepomp onderhoud.

De kosten voor warmtepomp onderhoud zijn € 245,- per 18 maanden. Aanvullend hierop kunnen extra installaties aan het abonnement worden toegevoegd voor onderhoud, naast warmtepomp onderhoud. Zoals bijvoorbeeld een WTW unit.

Waarom is warmtepomp onderhoud belangrijk?

  • De warmtepomp heeft een langere levensduur
  • Storingen worden op tijd voorkomen, nog voordat je er hinder van ondervindt
  • Onnodige en dure reparatiekosten worden voorkomen
  • Een warmtepomp die goed wordt onderhouden heeft een hoger rendement en is energiezuiniger

Laat je warmtepomp onderhouden voor een lange levensduur!