Nieuws

Het belang van warmtepomponderhoud

Een warmtepomp is een duurzame investering en daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Om de levensduur van je warmtepomp te verhogen is periodiek onderhoud daarom aanbevolen. Het misverstand bestaat dat een warmtepomp geen onderhoud nodig heeft. Juist met een regelmatige onderhoudsbeurt verleng je de levensduur van je warmtepomp en spoor je eventuele problemen vroegtijdig op. Door je warmtepomp goed te onderhouden voorkom je een hoop narigheid. Maar wat komt er bij het onderhoud kijken en wat moet je doen als je warmtepomp niet opwarmt of je een lekkage constateert? Je leest het hier allemaal.

Lees meer »

Vloerverwarming

Steeds meer mensen zoeken naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Van de houtkachel naar de gaskachel en de radiator naar vloerverwarming. Overweeg je vloerverwarming in je nieuwbouwhuis of in je bestaande woning? Dan wil je dit artikel niet overslaan! Hier leggen we je alles uit over vloerverwarming. Van de aanleg tot het verbruik.

Lees meer »

Zonnepanelen Leek

In Leek hebben wij onlangs een project opgeleverd van 20 monokristallijn zonnepanelen.De zonnepanelen zijn voorzien van een Solar-Edge systeem, zodat alle panelen los van elkaar

Lees meer »