Badkamerrenovatie

Bij prettig wonen hoort een goede en fijne badkamer. Natuurlijk kan het zo zijn dat door de jaren heen uw smaak verandert, of dat u simpelweg toe bent aan iets nieuws. Dan kunt u bijvoorbeeld een nieuw interieur aanschaffen, maar het is ook mogelijk om een badkamerrenovatie uit te laten voeren. Vaak leidt dit ook tot nieuwe mogelijkheden en efficiëntere indeling van de badkamer.

Ruime keuze
Doordat wij van Vaatstra contacten hebben met een groot aantal gespecialiseerde leveranciers, is het mogelijk om de badkamer van uw dromen samen te stellen. U bent namelijk niet beperkt tot het bestellen van uw voorzieningen bij één leverancier, maar kunt per voorziening kiezen welke u het mooiste vindt.

Speciale wensen
Bent u al op leeftijd en wilt u daarom in uw nieuwe badkamer graag een aantal aanpassingen doorvoeren waardoor het voor u toch mogelijk blijft om gemakkelijk gebruik te kunnen maken van de sanitaire voorzieningen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben voldoende mogelijkheden en kennis in huis om aan al uw eisen te voldoen

Bent u benieuwd geworden wat voor transformatie wij uw badkamer zouden kunnen geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Vraag een offerte aan