Domotica KNX module

Hoe handig zou het zijn als u de verlichting, zonwering, verwarming, airco en beveiliging van uw huis of kantoorpand kunt laten samenwerken en kunt instellen op uw voorkeuren? Veel apparaten hebben al hun eigen regelsysteem, maar nog niet iedereen heeft een systeem in huis of op kantoor waarbij al deze elementen aan elkaar gekoppeld zijn. Het systeem waarmee al deze elementen geautomatiseerd worden, is de Domotica KNX. De Domotica KNX Module is niet alleen heel erg makkelijk en handig, maar heeft ook grote voordelen als het gaat om milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid.

HANDIG, MILIEUVRIENDELIJK EN GOED VOOR DE PORTEMONNEE
Als mensen om 9 uur ’s ochtends op kantoor komen en willen beginnen met werken, is het fijn als er een prettig klimaat heerst. De Domotica KNX Module zorgt ervoor dat de kantoorruimtes goed geventileerd zijn en op de naar wens ingestelde temperatuur zijn gebracht. Wanneer iedereen naar huis is, zorgt de Domotica KNX Module er ook weer voor dat de verwarming uitgeschakeld wordt en dat alle lampen uitgaan. Het is niet alleen handig dat niemand meer aan de verlichting en de verwarming moet denken, maar ook goed voor het milieu omdat er niet onnodig lampen branden en ruimtes verwarmd worden waar niemand is. Bovendien bespaart u zo op jaarbasis ook flink op de energiekosten.

DOMOTICA KNX MODULE LATEN INSTALLEREN
Vaatstra uit Bedum (Groningen) zorgt voor de installatie van Domotica KNX Modules bij particulieren en bedrijven. Heeft u interesse in de Domotica KNX Module en wilt u meer weten over het systeem zelf, over de kosten voor plaatsing of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Vaatstra via 050-3012832 of vul het contactformulier in op de website Vaatstra.nl. Het team voorziet u van alle informatie die u nodig heeft en maakt vrijblijvend een offerte voor u.

Meer weten? Vraag een offerte aan