Evohome

Na 12 maanden krijgt u een brief op de deurmat of een mailtje in uw inbox met daarin de beruchte jaarnota van de energieleverancier. Een spannend moment, want sommige huishoudens lezen dan dat ze moeten bijbetalen voor de energie. Was de winter lang en koud? Dan had u waarschijnlijk extra stookkosten en die ziet u terug op de nota. Om de kosten terug te dringen en meer controle te krijgen op het energieverbruik in uw woning, is er de EVOHOME. 

 Met een Evohome systeem is namelijk wel een besparing van 30% mogelijk.

Wat kunt u met een EVOHOME systeem?

De meeste huizen hebben maar één thermostaat waarmee ze de temperatuur in hun hele huis bedienen. Heel onlogisch eigenlijk, want als er meerdere mensen op verschillende plaatsen in huis zijn, hebben die allemaal een andere warmtebehoefte. Zitten jullie beneden met meerdere mensen in de woonkamer, dan hoeft de verwarming niet zo heel hoog. Tegelijkertijd zit jullie zoon of dochter misschien boven huiswerk te maken – hij of zij heeft, omdat er maar één persoon in de kamer zit, meer behoefte aan warmte. Met een EVOHOME systeem heeft u dit probleem niet meer, omdat u alle ruimtes in huis individueel kunt instellen. Verwarming op maat dus eigenlijk!

Een EVOHOME systeem laten plaatsen

Het EVOHOME systeem is flexibel en kan op jullie woonomstandigheden worden afgestemd. Hebben jullie vloerverwarming en wilt u dat de EVOHOME daar ook rekening mee houdt? Geen probleem. Vaatstra verzorgt de plaatsing van EVOHOME systemen in allerlei soorten huizen. Na de plaatsing kunt u het EVOHOME systeem bedienen via het bedieningspaneel met touchscreen. Omdat het bedieningspaneel Nederlandstalig is, kost het u helemaal geen moeite om aan de EVOHOME gewend te raken. 

Bediening Evohome

Middels een overzichtelijk “touch” paneel kan de installatie worden geregeld. De bediening en instellingen gaan middels een overzichtelijk aanraakscherm. Het paneel is uitgevoerd met de Nederlandse taal én heeft een progammeerhulp voor de eenvoudige bediening. Tevens is het scherm verlicht zodat het ook in het donker leesbaar is.

Wilt u meer informatie over de EVOHOME en de mogelijkheden bij Vaatstra? Bel 050-3012832 en het team vertelt u graag meer.