Rioolontstopping

Een verstopt riool kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er bijvoorbeeld vuil opgehoopt zijn in de rioolbuizen waardoor het overige vuil wordt tegengehouden, of er kan een voorwerp in het riool terecht zijn gekomen dat eigenlijk niet in het riool thuishoort en dus de boel blokkeert. Vaak is het moeilijk om zelf achter de oorzaak van een verstopping te komen. Onze experts hebben echter de juiste gereedschappen en ervaring om het probleem snel op te kunnen sporen.

Een verstopping van het riool heeft vaak vervelende gevolgen. Allereerst is er natuurlijk de vieze geur die uit het riool op kan stijgen en zich kan verspreiden door uw huis of tuin. Bovendien kan een versperring van de rioolbuizen ervoor zorgen dat u niet meer comfortabel naar het toilet kunt of kunt douchen. Dit zijn natuurlijk allemaal problemen die u graag zo snel mogelijk opgelost ziet. Ga dan ook niet zelf aan de slag maar bel Vaatstra BV. Wij sturen dan zo snel mogelijk een expert langs bij u thuis die het probleem gegarandeerd weer snel opgelost heeft zodat u weer gewoon kunt douchen en gebruik kunt maken van het toilet.

Loopt het water in uw douche de laatste tijd ook zo langzaam weg? Of hangt er regelmatig een geurtje in de badkamer waar u niet blij van wordt? Bel dan naar het nummer 050 3012832 om in contact te komen met de experts. Wij kunnen dan zo snel mogelijk één van onze werknemers bij u langs laten komen die het probleem voor u komt oplossen.

Meer weten? Vraag een offerte aan Verstopping melden