Zonne-energie

GELD BESPAREN MET ZONNEPANELEN
De aanschaf van zonnepanelen is vaak snel terugverdiend. Uw energierekening zal direct drastisch omlaag gaan en binnen enkele jaren heeft u de investering terugbetaald. Wanneer u vervolgens het geld dat u geïnvesteerd heeft in zonnepanelen heeft terugverdiend, wordt de jaarlijkse besparing alleen maar groter.

Vaatstra is gespecialiseerd in verschillende vormen van zonne-energie en kan bijna op elke woning een zonne-energie systeem worden toepassen. Samen met u zal er worden gekeken wat de meest efficiënte oplossing is. Of het nu gaat om op opdakmontage, indakmontage of platdakmontage zonnepanelen, Vaatstra regelt het voor u.

Vaatstra is een ervaren en deskundig bedrijf op het gebied van zonnepanelen en geldt als één van de betrouwbaarste partijen in noord Nederland. Dit komt met name door de garanties die wij verlenen en de keurmerken die we dragen. Ook werken wij altijd conform de veiligheideisen door gezekerd het dak op te gaan.

ZONNEBOILERS
Naast zonne-panelen kunt u ook kosten besparen door het gebruiken van zonneboilers.
Zonneboilers zijn boilers waarbij het water niet door middel van gas, maar door middel van warmte van de zon wordt opgewarmd.

Dit gebeurt met behulp van één of twee zonnecollectoren. Zonnecollectoren zijn een soort van zonnepanelen, maar wekken in plaats van stroom in het geval van zonnepanelen, warm water op. Onder de zonnecollectoren bevinden zich namelijk reservoirs waar water doorstroomt, dat vervolgens opgewarmd wordt door de warmte van de zon. Dit warme water wordt vervolgens weer gebruikt om het koude leidingwater te verwarmen wanneer ergens in hun de warme kraan wordt opengezet.
Bent u benieuwd of uw huis ook geschikt is voor zonne-energie? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over het rendement van een zonnepaneel of zonneboiler, en het effect ervan op het milieu? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer 050 3012832. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de showroom langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Meer weten? Vraag een offerte aan

Onderhoud aan uw installatie? Klik hier