Fam. Koldijk

Onze badkamer was al jaren toe aan een grote opknapbeurt. We hadden ook wat lekkage gehad. Omdat we geen zin hadden in de rotzooi werd de verbouwing, stom natuurlijk, telkens uitgesteld. Op een dag drupte het in ons voorportaal, we konden we er niet langer omheen en hebben Vaatstra gebeld. We kwamen bij Vaatstra uit omdat zij bij buren van ons ook de badkamer hadden geinstalleerd en zij positief waren over dit bedrijf.
We werken zelf in de ICT en als jurist en hebben weinig weet van verbouwingszaken.
We zijn goed voorgelicht bij Vaatstra zelf. We konden in de showroom veel modellen bekijken en via een computerprogramma een beeld krijgen van de indeling, Vanwege opgroeiende kinderen hadden wij behoefte aan een dubbele wastafel. Hiervoor moest het bad verdwijnen. Wij wilden verder kleur in de badkamer met mozaiektegels. Vaatstra heeft hiervoor leveranciers benaderd.
Wij wonen in een jaren 30 huis en vanwege de lekkage waren sommige balken verrot.
Het was al met al een klus van 5 a 6 weken. De communicatie over wat er ging gebeuren en wanneer er iemand wat kwam doen was over het algemeen goed. Met vragen konden we makkelijk terecht bij de medewerkers in huis of anders het bedrijf zelf. Verder werd er ook netjes gewerkt, elke dag werd er, zover natuurlijk mogelijk met al dat stof, goed schoongemaakt. In een jaren 30 huis komen er wel onverwachte zaken onder de vloer tevoorschijn die niet van te voren kunnen worden ingeschat. Ons inziens werd er hierop vakkundig ingespeeld. Er ging natuurlijk ook wel eens wat mis, zo is er per abuis een te korte douchewand geplaatst. Dit is gewoon hersteld.

We hadden een koude badkamer met afbladderend stucwerk en loszittende tegels. De ruimte heeft echt een metamorfose ondergaan. We hebben nu een heel mooie ruime badkamer van alle gemakken voorzien (nu in de winter genieten we ook erg van de vloerverwarming die we hebben laten aanleggen).

Fam. Koldijk