SCA Hygiene Products

Mijn werkgever is SCA Hygiene Products in Hoogezand, zij maken luiers en incontinentiemateriaal. Vaatstra zijn we ‘op het spoor gekomen’ door een door hun georganiseerde open dag m.b.t. vloerverwarming. Wij waren ons wat aan het oriënteren op dat gebied. Daar aangekomen zagen we dat Vaatstra BV ook in de zonne-energie-business zit. Dat stond ook op ons lijstje om in de komende tijd uit te voeren.

Enige maanden (en diverse offertes door diverse bedrijven) later kwam Vaatstra op beide gebieden qua prijs gunstig uit de bus. Verder konden zij de werkzaamheden uitvoeren op redelijk korte termijn, wat met onze vrije dagen goed uitkwam. Ook hadden wij na de gevoerde gesprekken met diverse medewerkers een goede indruk van de mensen en hun know-how gekregen.
Dat is wat ons betreft ook een zwaarwegende factor geweest.
Kwaliteit en service zijn erg belangrijk voor ons.

Uiteindelijk heeft Vaatstra bij ons zo’n 120 m2 aan vloerverwarming gelegd, daarnaast hebben zij 12 zonnepanelen geïnstalleerd. De werkwijze van de medewerkers sprak mij erg aan (beleefd, werken netjes, ruimen hun spullen op aan het eind van de dag / klus) en we konden het onderling ook prima vinden. Dat geldt ook voor de andere contactpersonen van beide projecten.

Tot nu toe is er altijd goed contact geweest, en opvolging door de projectleider, inclusief een bezoek enige weken na de installatie.

Het enige minpunt werd veroorzaakt door een derde partij die de afwerkvloer zou aanbrengen over de vloerverwarming, en daarna het ‘afpappen’ van die vloeren zou verzorgen. Dat liep nogal vertraging op. Uiteindelijk was mijn persoonlijke klusplanning ruim genoeg en is alles wel naar tevredenheid afgewerkt.
Vaatstra heeft hun eigen werkzaamheden vlot en goed uitgevoerd, en was een halve dag voor ‘tijd’ klaar. Prima.

Er staat in de komende jaren ook meer op ons programma qua sanitair en nog een stuk vloerverwarming + radiatoren. We zullen dan ook zeker aan Vaatstra denken.

Tom Smit

Klik hier voor de website van SCA Hygiene Products